Retourneren

Retourneren van uw aankopen
Klanten van ScubaCity hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen deze artikelen terug te sturen en de overeenkomst te ontbinden zonder opgaaf van reden.
De geretourneerde artikelen dienen in dezelfde conditie verkeren als dat u ze ontvangen heeft en ze mogen niet gebruikt en/of gedragen zijn. Speciaal voor u op maat gemaakte artikelen kunnen niet retour gestuurd worden.
Zodra de geretourneerde artikelen zijn ontvangen bij ScubaCity zullen wij binnen 14 dagen over gaan tot betaling.

Retourproces:

  • Stuur een mail naar info@scubacity.nl als u een artikel retour stuurt. Vermeld hierin het bestelnummer en artikel dat u terug stuurt. U mag een reden van retour opgeven maar is niet verplicht. Met uw input kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.
  • U dient het pakket zelf te frankeren.
  • Indien de gehele bestelling wordt terug gestuurd zal ScubaCity de eventuele initiële verzendkosten aan u terug betalen. Indien u een deel van de bestelling terug stuurt en er waren verzendkosten gerekend dan worden er geen verzendkosten terug betaald. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Ongefrankeerde pakketten worden niet in behandeling genomen.
  • Indien een artikel beschadigd of gebruikt wordt terug gestuurd zullen er kosten worden gerekend.
  • Indien wij een artikel niet als retour kunnen accepteren en deze weer naar de klant moeten verzenden, zijn alle kosten voor rekening van de klant.


Retour goederen dienen verzonden te worden naar:
ScubaCity
Pastoor van Haarenstraat 81
5464 VE   Veghel (Mariaheide)