Duikteam informatie

Scubacity duikteam gezellig duiken met anderen

ScubaCity heeft een duikclub in Eindhoven waar vele activiteiten op het gebied van duiken worden gehouden. Het is een goede manier om bezig te blijven met duiken. Je kan op een eenvoudige manier je skills op peil houden en je leert nieuwe mensen kennen die ook duiken als hobby hebben. Tevens ontdek je tal van duikstekken in en om Nederland!

De voordelen van een lidmaatschap op een rij:

  • Elke week op de woensdagavond in het Ir. Ottenbad van 20:15-21:15 uur zwembadtrainingen met afwisselend conditie/snorkel- of technische training
  • In de duikseizoen buitenwaterduiken op vele verschillende locaties van zoet tot zout water
  • Diverse andere activiteiten
  • Buddylijn via Facebook groep en WhatsApps

Ideaal voor iedereen die goed bezig wil blijven met de duiksport. Iedereen kan mee doen ongeacht het type brevet (Je moet wel in het bezit zijn van een brevet). Als beginner is dit een goede manier om meer ervaring op te doen en als ervaren duiker is het een goede manier om je technieken te blijven oefenen. Natuurlijk is het ook hartstikke leuk en gezellig om in clubverband te duiken en vind je er wellicht een buddy die bij je past.

Lidmaatschap kost € 57,50 per kwartaal of € 230 per jaar. Je krijgt hiervoor:

  • Een trainer die alle zwembadtrainingen verzorgt (gemiddeld 40 trainingen per jaar)
  • Entree zwembad ir Ottenbad
  • Gemiddeld 1x per maand een buitenwaterduik of in de winter een andere activiteit georganiseerd door ScubaCity

Het lidmaatschap wordt elk kwartaal of jaar aan u gefactureerd voorafgaand uw lidmaatschap.  Opzeggen kan elk moment. U maakt dan het kwartaal of jaar af. Er volgt geen restitutie van lidmaatschapsgelden.

Download hier het inschrijvingsformulier

Vragen over het lidmaatschap? Stuur ons een e-mail naar info@scubacity.nl of bel 06-29064819 en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk!
Uitschrijven lidmaatschap? Stuur een bericht naar info@scubacity.nl met daarin je gegevens. Je ontvangt altijd een bevestiging van je uitschrijving aan het einde van de maand.