×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Perslucht vulautomaat en vulstation

Vulautomaat
ScubaCity heeft 2 vulstations. Er wordt gebruik gemaakt van de beste compressoren met de meest geavanceerde luchtfilters zodat u altijd zuivere droge lucht krijgt.

Vulpunt Veghel
Bij ScubaCity Showroom Veghel kunt u tijdens openingstijden 220 BAR vullen. Dit is de Pastoor van Haarenstraat 81 te Veghel , op vrijdagen van 10:00 tot 20;00 en op zaterdagen van 10;00 tot 17:00.

Vulpunt Eindhoven 24-uurs vulstation
Voor deze vulautomaat heb je een sleutel nodig. Met deze sleutel kun je 24 uur terecht bij de vulautomaat. De sleutel is te koop in onze webwinkel en kost € 27,50.
Adres: Achter Limburglaan 1, 5616 HR Eindhoven (locatie oude winkel)

Let op! Vulpunt Eindhoven werkt alleen als de buitentemperatuur tussen 6 graden en 34 graden Celsius is!


Tarieven
€ 0,50 voor +/- 350 liter
€ 1,00 voor +/- 700 liter
€ 2,00 voor +/- 1400 liter
Aantal liters is een gemiddelde Naast dat je kan vullen met €0.50, €1.00 en €2.00 muntstukken is het ook mogelijk om je fles te vullen met speciale ScubaCity vulmunten. Deze zijn € 0,50 waard en geven ook 350 liter per munt. Indien je er 10 koopt krijgt je er 1 gratis! Dat is een voordeel van 10%! Munten zijn op basis van beschikbaarheid en alleen verkrijgbaar in de showroom van ScubaCity
De vulautomaat vult vanuit buffers. Hierdoor kan de totaal aantal BAR in je fles terug lopen nadat u fles is afgekoeld. Tip: top je fles later op de dag of voor je gaat duiken nog een keer af.

Werking vulautomaat
Bij elke vulautomaat hangt een beschrijving van de werking van de vulautomaat. Volg deze stap voor stap. De vulautomaat is een complex technisch systeem. Hierdoor kunnen er storingen voorkomen. Tevens wordt de vulautomaat regelmatig onderhouden. Hierdoor kan het voorkomen dat de vulautomaat niet altijd open is. Kijk op onze homepage wat de status van de vulautomaat is. Groen is open, rood is gesloten. De vulautomaat in Eindhoven werkt alleen bij temperaturen tussen 6  en 34 graden celsius.


Melden storingen
Indien je aan de vulautomaat staat en er doet zich een storing voor dan stellen wij het op prijs dat je dat doorgeeft op telefoonnummer 06-29064819 of via mail naar info@scubacity.nl.
Indien de status van de vulautomaat op de homepagina rood is dan hebben we de melding ontvangen. Een melding sturen is dan niet meer nodig.

300 BAR vullen
Bij ScubaCity Showroom in Veghel kun je winkeluren ook 300 BAR laten vullen. We vullen hier op basis van de inhoud van de fles ongeacht wat er nog in zit.
7 liter fles: €5.75
8 liter fles: €6.00
10 liter fles € 6.50
12 liter fles € 7.00