×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Scubapro MK25 EVO/A700 CARBON BLACK TECH

Product Code: SCU12770090-001-001

Beschikbaarheid: 3 tot 7 dagen

Scubapro MK25 EVO/A700 CARBON BLACK TECH

Normale prijs: € 939,00

Special Price € 750,00

* Vereiste velden

Normale prijs: € 939,00

Special Price € 750,00

Beschrijving

Details

Alle kenmerken en ademhalingsprestaties van de Scubapro MK25 EVO/A700 plus een Black Tech-coating die beide trappen beschermt tegen zout water en corrosie. Deze sterke coating bestaat uit een laag van chemisch nikkel (goedgekeurd door FDA) met een afwerking van het krasbestendige en glossy DLC (Diamond Like Carbon), zodat de ademautomaat ook bij veelvuldig gebruik onverminderd zijn gestroomlijnde technische look behoudt.

De nieuwste innovatie op het gebied van SCUBAPRO ademautomaten is het Extended Thermal Insulating System (XTIS), waarop patent is aangevraagd en dat bescherming tegen koud water een heel nieuwe betekenis geeft. XTIS, dat is geïntegreerd in de Scubapro MK25 EVO eerste trappen, isoleert de inwendige mechanische componenten zodat deze nogbeter beschermd worden. Dit betekent dat de MK25 EVO nog eens 30 procent beter beschermd is in koud water.


Eerste trap MK25 EVO

• Luchtgebalanceerde piston in een verchroomd messing huis garandeert een constante, moeiteloze luchtstroming ongeacht de diepte, flesdruk en ademhalingsfrequentie.
• XTIS (Extended Thermal Insulating System), waarop patent is aangevraagd, isoleert de inwendige mechanische componenten tegen invloeden van buitenaf, biedt 30% meer bescherming in koud water en vertraagt ijsvorming onder extreem koude omstandigheden, zonder dat dit ten koste gaat van de ademhalingsprestaties. De belangrijkste componenten van het isolatiesysteem zijn blauw.
• De nieuwe isolerende coating van de veer, het geïsoleerde huis, de antivrieskap, groter draad op het huis en de kap zorgen er samen met XTIS voor dat de ademautomaat in koud water nog beter presteert.
• Dankzij de antivriesbescherming is de eerste trap ook bij de laagste watertemperaturen betrouwbaar.
• Dankzij de twee hogedrukpoorten die tegenover elkaar zitten, kan de eerste trap rechtop of ondersteboven op de fles worden gezet.
• De vijf lagedrukpoorten met hoge luchtstroming zitten op een draaibare kop, zodat de slangen naar wens kunnen worden aangesloten.
• De middendruk kan uitwendig worden afgesteld, zodat monteurs de doorstroming snel en eenvoudig kunnen regelen.
• Verkrijgbaar als 232 bar INT of 300 bar DIN.
• De DIN-uitvoering heeft een nieuw wiel van twee materialen met een nieuwe ergonomische vorm en met zachte grip op een robuust zwart nylon frame.

Tweede trap A700

* • De luchtgebalanceerde klep zorgt voor optimaal ademhalingscomfort op verschillende diepten en bij een variërende flesdruk.
* • Dankzij het robuuste metalen huis, frontkap en inlaatpijp gaat deze tweede trap ook onder zware duikomstandigheden jaren mee.
* • Door de metalen constructie kan gebruik worden gemaakt van een groter membraan in een compact huis, waardoor de tweede trap nog sneller reageert bij inademing.
* • De tweede trap heeft een knop en een hefboommechanisme waarmee de gebruiker zelf de ademhalingsweerstand respectievelijk de VIVA (Venturi-Initiated Vacuum Assist) kan regelen.
* • De Superflow-slang heeft een extra grote diameter zodat er bij elke inademing meer lucht wordt aangevoerd.
* • Het uitermate prettige, orthodontisch gevormde mondstuk ligt goed in de mond en belemmert de luchtstroming niet.

Let op: levertijd van dit product is 7 dagen

Labels

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.