×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Scubapro MK11

Product Code: 10.708.000

Beschikbaarheid: 3 tot 7 dagen

Scubapro MK11

Normale prijs: € 215,00

Special Price € 159,00

* Vereiste velden

Normale prijs: € 215,00

Special Price € 159,00

Beschrijving

Details

De Scubapro MK11 is een gebalanceerde membraan eerste trap gelijk aan de Scubapro MK17, maar dan zonder de specifieke koudwater aanpassingen. Deze eerste trap is de perfecte keuze voor de recreatieve duiker die een eerste trap met membraan wil gebruiken in water met een gematigde temperatuur. Eerste trappen met een membraan zijn hermetisch afgesloten zodat er geen water in het inwendige mechanisme kan komen. Als u zich bedenkt dat ademautomaten temperaturen tot wel min 30°C genereren vanwege de ongelooflijk snel bewegende lucht en de drukterugval, is het niet meer dan vanzelfsprekend dat gevoelige bewegende metalen delen niet in aanraking met extreem koud water moeten komen. De Scupapro eerste trappen met membraan zijn dan ook favoriet bij duikers die in verontreinigd of troebel water werken. De Scubapro MK11 is gebalanceerd en al zakt de flesdruk, de automaat zal toch een constante hoeveelheid lucht blijven leveren.

  • Dankzij de gebalanceerde membraantechnologie is de luchtopbrengst omgeacht de cilinderdruk en de diepte constant en kost ademhalen u geen enkele moeite.
  • Twee hogedrukpoorten tegenover elkaar - Hoe de hogedruk- en lagedrukslangen lopen, is in grote mate ook bepalend voor uw duikcomfort. Dankzij de twee hogedrukpoorten die recht tegenover elkaar zitten, bepaalt u zelf de stand (omhoog of omlaag) van de eerste trap. zodat u de instrumenten zowel links als rechts kunt dragen en uw hoofd en nek meer bewegingsvrijheid hebben.
  • Meerdere lagedrukpoorten - Het maakt niet uit hoe u de slangen aansluit! De MK11 is voorzien van vier stationnaire lagedrukpoorten, waarvan twee HF (high flow)-poorten. HF-poorten leveren circa 15% meer lucht dan standaardpoorten.
  • DIN/INT-aansluiting op eerste trap
  • Extern instelbare middendruk - Gekwalificeerde SCUBAPRO monteurs kunnen de middendruk snel en precies afstellen of aanpassen zonder de eerste trap uit elkaar te halen.
Labels

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.