×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Scubapro Mantis 1 BLACK edition

Product Code: 05.062.200

Beschikbaarheid: 3 tot 7 dagen

Scubapro Mantis 1 BLACK edition

Normale prijs: € 439,00

Special Price € 398,00

OF
Beschrijving

Details

De Scubapro Mantis BLACK TECH    uitvoering is voor zien van een krasvaste PVD (Physical Vapor Desposition)coating.
 
 
Een duikcomputer en horloge in één is tegenwoordig de trend - multifunctioneel en mooi tegelijk. Gaat u naar uw werk, dan draagt u het stijlvolle horloge om uw pols. Na uw werk is het tijd voor de sportschool of zwemt u uw baantjes in het zwembad - ook dan gaat de computer annex horloge niet af. En als dan eindelijk het weekend aanbreekt en u kunt gaan duiken, is de Mantis een complete duikcomputer.

Het nieuwe SCUBAPRO Mantis duikhorloge is een schoolvoorbeeld van deze samensmelting van vorm en functie. De kast is vervaardigd van de hoogste kwaliteit roestvast staal en afgewerkt met in twee tinten geborsteld staal - mooi en een goede bescherming. Het SCUBAPRO logo staat prominent op de ring samen met de opdruk bij de vier magnetische bedieningsknoppen. Dit is niet alleen mooi maar u ziet ook meteen waar de knoppen voor dienen zodat u des te sneller uw weg vindt in het intuïtieve menu. Gegevens worden weergegeven als goed leesbare alfanumerieke tekens en graphics in een helder en overzichtelijk lcd-display onder mineraalglas.

De Mantis is een compleet horloge voor dagelijks gebruik op het droge, inclusief weergave van tijd en datum en een wekker. Is het na werk tijd voor enige actie, dan bent u er dankzij de hoogtemeter en de thermometer klaar voor om er in hoger gelegen gebieden op uit te trekken. De chronograaf met een geheugen voor tussentijden is een uitkomst tijdens het hardlopen, net als de hartslagmeter wanneer u ook de optionele SCUBAPRO hartslagband gebruikt. Gaat u zwemmen, zet de computer dan in de zwemmodus zodat de tijd (chronograaf), het aantal zwemslagen en de afstand worden bijgehouden.

De Mantis zit vol functies voor duiken. Dankzij het UWATEC ZHL-8 Predictive Multi-Gas-algoritme is de Mantis geschikt voor gebruik met drie ademgasmengsels met een zuurstofpercentage tussen 21 en 100 procent. Ook is de duikcomputer voorzien van een CCR-algoritme met een vast PPO2 voor rebreatherduiken. De Mantis, die tot maximaal 120 meter gebruikt kan worden, kent vier duikmodi: deco, dieptemeter, freedive en CCR. De computer heeft een speciaal logboek voor freedivers en kan onder water uw hartslag meten. En dat is nog niet alles. Wanneer u de SCUBAPRO hartslagband gebruikt, kan op basis van de temperatuur van de band de temperatuur van uw huid worden geschat, die vervolgens wordt meegenomen in de decompressieberekening. Om na de duik de gegevens te kunnen verwerken wordt de Mantis geleverd met LogTRAK-software voor pc en Mac en een LogTRAK-app voor Android.

HUMAN FACTOR DIVING™

HET VOORDEEL VAN DE MANTIS

Een veel gehoorde klacht van duikers als het om duikcomputers gaat is dat als ze te veel moeite moeten doen of het te verwarrend is om de meest geweldige functies te openen, die functies ineens stukken minder geweldig zijn.

Die klacht gaat niet op voor het Mantis duikhorloge. Geen onnodige franje maar functies en kenmerken waar de eindgebruiker echt iets aan heeft, zowel onder als boven water. En dankzij het intuïtieve menu dat met duidelijk gemarkeerde knoppen bediend wordt, is het eenvoudig om de functies te openen, te begrijpen en te gebruiken.

Bovendien is de Mantis geen duikcomputer die u na de duik opbergt in een tas of in de kast. Wie een Mantis heeft, draagt en gebruikt hem altijd - even door het logboek scrollen tijdens een verloren momentje en het systeem leren kennen. En iedereen weet dat hoe meer tijd we met welke computer dan ook doorbrengen, des te meer we eraan hebben.

Ten slotte is de Mantis met zijn volledig roestvast stalen kast en magnetische knoppen waardoor de unit waterdicht en betrouwbaar is, een duikcomputer die lang meegaat. Duikers kunnen er zeker zijn dat de Mantis er voor hen zal zijn zolang als nodig is. Technisch

DE MANTIS IN EEN OOGOPSLAG

De Mantis is bedoeld voor gebrevetteerde duikers op lucht (Open Water en hoger) en nitrox en CCR-duikers (rebreather) met een vast PPO2.
De kast is vervaardigd van de hoogste kwaliteit roestvast staal en afgewerkt met in twee tinten geborsteld staal, dat er mooi uitziet en tegelijk beschermt.
Dankzij de magnetische bedieningsknoppen zijn gaten overbodig - de kast is absoluut waterdicht en de computer is gegarandeerd mechanisch optimaal betrouwbaar.
Mineraalglas beschermt het gesegmenteerde lcd-display.
Met alle klokfuncties en een chronograaf met geheugen voor tussentijden tijdens het hardlopen.
Vier duikmodi -deco, dieptemeter, freedive en CCR-plus een zwemmodus voor alle tijd- en gegevensfuncties aan land, aan de oppervlakte en onder water.
Duikmodi voor gebruik tot een maximale diepte van 120 meter
Met het UWATEC ZHL-8 Predictive Multi Gas-algoritme kunnen duikers naast het primaire ademgas mengsels met een hoog zuurstofgehalte (21-100%) gebruiken.
Door het CCR-algoritme met vast PPO2 is de Mantis ook geschikt voor rebreatherduikers.
In het speciale logboek kunnen freedivers hun achtereenvolgende freedives binnen dezelfde sessie bewaren.
Hartslagmeter werkt met SCUBAPRO hartslagband. Op basis van de temperatuur van de band kan de temperatuur van uw huid worden geschat, waar vervolgens in de decompressieberekening rekening mee wordt gehouden.
De CR2032-batterij die door de gebruiker kan worden vervangen, gaat twee jaar of 300 duiken mee. Opmerking: batterijcompartiment is niet afgescheiden van de elektronica.
USB-interface (met dongle) is geschikt voor gebruik met LogTRAK-software op pc en Mac. Er is ook een Android LogTRAK-app verkrijgbaar.


INCLUSIEF

De nieuwe Mantis wordt geleverd met een Meridian thermoplastic rubberen polsband in een soortgelijke verpakking als de Aladin2. In de verpakking zit een "Read First" handleiding zoals ook bij de Chromis zit (06.204.428). Ook zitten er een LogTRAK-cd (met daarop de volledige gebruikershandleiding in xx talen), een verlengband zoals die van de Chromis voor gebruik met een dik natpak of droogpak, een 3M displaybeschermer, een gelamineerde kaart met de beknopte handleiding en een registratiekaart (VS en rest van de wereld) bij.

Beschikbare accessoires zijn een USB-dongle voor het downloaden van gegevens, een Polar of SCUBAPRO hartslagband, gekleurde (blauw, rood, geel, roze) polsbanden en verlengstukken en een nylon band en verlengstuk.

Labels

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.