×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

PADI Rescue Diver met e-learning

Product Code: padiRescueDiver

Beschikbaarheid: 3 tot 7 dagen

PADI Rescue Diver met e-learning
€ 335,00
OF
Beschrijving

Details

Duikers beschrijven de PADI Rescue Diver-cursus doorgaans als de meest uitdagende cursus, maar ook meteen als de cursus die het meeste de moeite waard is. Waarom? Omdat je leert problemen in het water te voorkomen en te managen, en omdat je zelfverzekerder wordt in je duikvaardigheden en dat je daardoor anderen indien nodig de helpende hand kunt bieden. Tijdens de cursus leer je om een betere buddy te worden door vaardigheden gericht op probleemoplossing te oefenen totdat deze een tweede natuur voor je worden. Daarnaast is de cursus gewoon leuk! Het gaat om een serieus onderwerp maar tussen de bedrijven door wordt er doorgaans ook heel wat afgelachen. PADI (Junior) Adventure Open Water Divers van minimaal 12 jaar oud die ook de Underwater Navigation Adventure Dive (onderwaternavigatie) hebben gedaan mogen deelnemen aan de Rescue Diver-cursus. Je moet ook de Emergency First Response Primaire en Secundaire Zorg-cursus (reanimatie en eerste hulp) in de afgelopen 24 maanden hebben gevolgd. Je mag deze cursus echter ook tijdens de Rescue Diver-cursus volgen. Je instructeur kan ook gelijktijdig met de cursus de PADI Emergency Oxygen Provider-cursus geven. Dit cursusbedrag omvat all je e-learning cursus, de beoordelingen en de aanvraagkosten van je brevetpas. Ook de praktijklessen, de zwembad oefenduiken zitten in het cursus bedrag. Een duikuitrusting, leitje voor de cursist en het logboek zijn bij ons verkrijgbaar.

De PADI Rescue Diver-cursus bereidt je voor op het omgaan met duiknoodgevallen, zowel de ernstige als de minder ernstige, door verschillende technieken toe te passen. Aan de hand van theorie en reddingsoefeningen leer je waar je op moet letten en hoe je daar op moet reageren. Tijdens de reddingsscenario's pas je je kennis en vaardigheden toe. Onderwerpen die behandeld worden zijn:

  • Zelfredzaamheid
  • Stress bij andere duikers herkennen en ermee omgaan
  • Omgaan met een noodgeval en nooduitrusting
  • Duikers redden die in paniek zijn
  • Bewusteloze duikers redden

Voorwaarden
Leeftijd vereiste
12 jaar of ouder
Cursusvoorwaarden
Adventure Diver / Junior Adventure Diver (of kwalificerende certificering) met voltooide onderwaternavigatieduik; EFR Primaire en Secundaire Zorg training (of kwalificerende training) binnen 24 maanden.(los te boeken indien je niet over geldig EHBO beschikt en/of EFR beschikt)
We gaan 5x trainen in het zwembad van de 10 scenario's en 2 dagen buitenwater trainen.

Labels

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.