×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

PADI OPEN WATER DIVER REFERRAL vakantie cursus zwembad / theorie in Nederland Ir Ottenbad Eindhoven

Product Code: padi -owd- referral

Beschikbaarheid: Op voorraad

PADI OPEN WATER DIVER REFERRAL vakantie cursus zwembad / theorie in Nederland Ir Ottenbad Eindhoven

Normale prijs: € 369,00

Special Price € 329,00

Datum selecteren

* Vereiste velden

Normale prijs: € 369,00

Special Price € 329,00

Beschrijving

Details

Wil jij ook je duikbrevet halen maar voel je er niets voor om hier in Nederland in het buitenwater te duiken? Start Your Adventure

Dan kun je nu met deze cursus in Eindhoven alle theorie en zwembadlessen volgen. Daarna kun je in elke willekeurig land je buitenwaterlessen volgen!  Met de PADI Open Water REFERRAL Cursus Eindhoven begint het avontuur!

Het Ir Ottenbad is zeer goed bereikbaar met gratis parkeren en korte loop afstand tot het bad, wel zo makelijk als je dit vergelijkt met bv zwembad de Tongelreep. Ook is het bad voorzien van een ondiep gedeelte waardoor instucties heel makelijk zijn en je bij "probleempjes"in het begin snel kunt gaan staan.

Mooie onderwaterbeelden op televisie, snorkelen of een introductieduik hebben misschien je interesse gewekt om te gaan leren duiken. De PADI open water cursus is de eerste stap naar je duikbrevet. Door middel van het PADI modulair systeem leer je in 5 fases het duiken onder de knie te krijgen. Binnen de cursus leer je duik basisvaardigheden die ervoor zorgen dat je veilig en comfortabel kunt duiken. Je kunt maar klaar zijn met je zwembad en theorie gedeelte en op een mooie bestemming afduiken.


Na het behalen van het PADI open water REFERRAL brevet kun je afreizen naar elke willekeurig land en daar de Open Water cursus afmaken. Als PADI open water diver kun je manta's gaan bekijken in Indonesië, zeeleeuwen gaan zoeken in Californië, of wat dacht je van haaien spotten in de Golf van Mexico of zwemmen met dolfijnen in de Rode Zee! Dit is allemaal mogelijk omdat het PADI open water brevet internationaal erkend is. Maar ook de Nederlandse wateren hebben een unieke flora en fauna die op de PADI open water diver ligt te wachten om bekeken en onderzocht te worden.

Mocht je toch in Nederland willen afduiken dan kun je gewoon de 4 buitenduiken in Nederland bijboeken. Die 4 buitenduiken zullen in de omgeving in een plas met goed zicht worden georganiseerd op zondag.

 • De cursus wordt gehouden in Eindhoven locatie ir Ottenbad.

 • Kijk onderstaand in het keuze menu voor de start data!!!

  • Op woensdag zijn de zwembadlessen.

  De cursus is inclusief:

  • 2 theorielessen 
  • 5 zwembadlessen of buschutte buitenwater duiken 
  • Leermiddelen (inlogcode e-learning lesmateriaal, heel je leven geldig als naslagwerk)
  • Examenkosten
  • Zwembadentree
  • Ervaren duikinstructeur
  • Gebruik duikuitrusting

 

Leermiddelen : PADI Open Water e learning

E learning vervangt het cursusboek / DVD en computer manual. Met het e learning programma kun je zelf, wanneer het jou uitkomt, de theorie doornemen, quizzes maken en examen doen. Je kunt e learning gebruiken op elke computer, smartphone of tablet, ook zonder een internet verbinding. 

Leren wanneer jij het wilt

Kijk, luister, lees, scroll, tap en interact terwijl je leert duiken met de PADI Open Water e learning. Het is leuk, makkelijk, draagbaar en altijd beschikbaar wanneer het jou uitkomt. Kies je voor de Touch App dan:

 • Leer je de duik theorie en veiligheid en ben je goed voorbereid voor je zwembad en later buitenduiken
 • Kijk je video clips en filmpjes die je de onderwaterwereld laten zien
 • Doe je eenvoudige quizjes die je helpen de theorie te leren naarmate je vordert
 • Je rondt de volledige theorie, alle quizzes en het examen af met de Touch App
 • Na aankoop kun je de taal selecteren (ook Nederlands)

Als je de e learning gedownload hebt kun je hem ook zonder internet gebruiken.

NIEUW! voordeel
Het enige wat je zelf dient aan te schaffen zijn een eigen masker, snorkel, duikschoenen en vinnen. Je kunt nu ook deze basisuitrusting makkelijk on-line bij je inschrijving bestellen. Handig en goedkoop! Zo hoef je niet naar onze winkel te komen. Het zijn kwalitatief goede producten waar je goed mee vooruit kunt. Indien de maten niet naar wens zijn dan kun je het altijd omruilen tegen juiste maat of luxere producten (met bijbetaling).

ScubaCity heeft een uitgebreide duikshop met de beste materialen. Maak gratis gebruik van onze 100% omruil niet goed garantie, indien een gekocht masker niet fijn blijkt te zitten. Het belangrijkste duikuitrusting onderdeel, uw duikbril, dient altijd gepast te worden!

25 jaar ervaring.

ScubaCity bestaat al 20 jaar. Onder leiding van Thomas Koppelmans haalden honderen mensen hun Padi Open water duikbrevet en genieten nog steeds van deze veilige sport. thomas geeft zelfs al 25 jaar duikles en heeft ook zijn Nederlandse onderwatersport  (NOB) 2 sters papieren.

Leeftijd vanaf 12 jaar
Minimum aantal deelnemers: 4

 

Labels

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.