×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Duikschool

ScubaCity staat voor veilige duiklessen en goed verhuur materiaal voor iedereen in Eindhoven en omgeving. ScubaCity is een duikschool welke veilige, leerzame duikcursussen geeft vanuit het in Eindhoven gelegen ir Otten zwembad.

ScubaCity heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van mensen leren duiken.  Iedere persoon is anders en vereist een andere aanpak. De lessen zijn goedopgebouwd, en worden gegeven door instructeurs die je echt plezier in het duiken gaan bijbrengen op een persoonlijke manier

Met 25 jaar ervaring en meer dan 1000 breveteringen op zijn naam, weet Thomas Koppelmans en zijn team van instructeurs precies wat er moet gebeuren om jou aan je duikbrevet te helpen. We zijn professionele duikschool die doelgericht leuke en plezierige lessen verzorgen. Succesbeleving, veilig duiken, enthosiastme zijn onze sleutelwoorden.


ScubaCity doet nog meer: Verkoop van duikmateriaal via winkel en webshop, duikles geven in Eindhoven, en heeft duikteam op woensdag avond. Duikvakanties en duikreizen in eigen beheer, met eigen materiaal zoals onze grote rib boot waarmee we de duikers naar de duikstekken in Nederland en Frankrijk varen.

Complete duikprogramma's voor scholen in Nederland en Frankrijk. Neem gerust contact met ons op en overtuig u zelf! info@scubacity.nl 0629064819

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)