×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Duikcursussen

Voor alles over duiken in Eindhoven en omgeving moet bij ScubaCity zijn. ScubaCity is een duikschool welke duikcursussen geeft vanuit Eindhoven. ScubaCity heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van mensen leren duiken.  Iedere persoon is anders en vereist een andere aanpak. Zoek hier geen doorsnee lesjes, nee je heb hier les van mensen die je echt plezier in het duiken gaan bijbrengen op een persoonlijke manier.

Met 25 jaar ervaring en meer dan 1500 breveteringen op zijn naam, weet Thomas Koppelmans en zijn team van instructeurs precies wat er moet gebeuren om jou aan je duikbrevet te helpen. We zijn professionele duikschool. Nee we zijn geen duikschool die alleen sávonds met duiken bezig is, hier heb je te maken met een professionele organisatie die niets anders doen dan mensen leren duiken, duikmateriaal verkopen , en duikreizen organiseren. En dat ook nog voor de beste prijs in de regio Eindhoven.

ScubaCity doet het volgende: Verkoop van duikmateriaal via winkel en webshop, duikles geven in Eindhoven, duikteam op woensdag avond. Duikvakanties en duikreizen in eigen beheer met eigen materiaal zoals grote rib boot. Onderhoud, reparaties en revisie duiksystemen voor particulier en professionele markt. Complete duikprogramma's voor scholen in Nederland en Frankrijk. Neem gerust contact op en overtuig u zelf! info@scubacity.nl 0629064819

ontdek duiken leer duiken meer duiken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)